onsdag 26 oktober 2011

Prinsessan

Köpte för en tid sedan en Tingeling princess klänning på loppis för 50 cent, och bruden i bilderna nedan använder inget annat nuförtiden. Samma sekund som hon kliver in genom ytterdörren ska klänningen och ett par silverfärgade ballerinatossor på. Så fortsätter hon ända tills hon ska och lägga sig. På tal om lönsamma loppisfynd så är denna vinnaren helt tydligt.Babyn får oftast vara med på utfärder, oftast ska h*n sova (och då ska alla lampor släckas och alla ska vara tysta) och emellanåt kommer hon även ihåg att babyn måste äta.Sånt bl.a. håller vi på med på kvällarna. Och tittar på Palomies Sami. Jag börjar så småningom bli ganska jävla trött på den arma familjen som alltid är i nöd i den serien! Tja, och don't even get me started on världens mest irriterande pojke Norman....argh! Men sånt får man nu bara ta.  Hmph.

Hur som haver, onsdag in da house. Har hittat fyra röda prickar på olika ställen på Li:s kropp, misstänker att det kunde vara vattkoppor. På dagis sade dom att dom följer med situationen, och meddelar ifall det uppstår flera. Feber har hon dock inte, ännu i varje fall.

Hur är det med er vars barn fått vattkoppor, hur har ni märkt det? Hur snabbt framskrider det?

4 kommentarer:

 1. Emilie hade typ 3 små röda prickar i nacken. Hon for till dagis helt normalt (jag fattade ju inte då vad det var) och då hon kom hem var halva ryggen full av prickar = vattkoppor. Hon fick ganska mycket koppor som kliade och lite feber, annars kom hon ganska lindrigt undan.

  SvaraRadera
 2. Så här såg det till slut ut:

  http://housewife.papper.fi/2010/11/14/laget/

  SvaraRadera
 3. Och så här var det då det just börjat:

  http://housewife.papper.fi/2010/11/12/prickig/

  SvaraRadera
 4. Ok, tack för infon! Li hade bara fått en till prick på ansiktet under dagen. Kan hända att det ändå inte är vattkoppor, får väl se på morgonen.

  SvaraRadera