tisdag 5 mars 2013

Sällskap och en segrare

Hejsan! Här på bloggen har det visst varit lite tyst på sistone. Vårt flickveckoslut blev ett händelsefullt veckoslut, kramkalas med gudsonen och den bästa sällskapen i form av min kära bror,vars sällskap vi fick njuta av ända tills idag! Pappan i familjen återvände hem igår, och det var en milt sagt stolt familj som bemötte honom här hemma. Att starta bland dom SISTA 30 personer (av ca. 15800 deltagare) i HELA Vasaloppet och sedan placera ca. 11 000:e är ju nog helt otroligt!
 
Här hemma kämpar vi emot flunsan, Li är riktigt krasslig just nu så får se ifall resten av veckan tillbringas hemma istället för på dagis. Bilderna är helt random bilder från veckoslutet, en hel del blommor och fattiga riddare med rykande hett kaffe. Inte illa alls.
 
Nu ska vi se nyaste avsnittet av The Walking Dead. Hoppas ni fått en bra start på veckan! 

2 kommentarer:

 1. Snygga bordstabletter :) Köpte likadana i helgen. Insåg bara inte att vi hade ett så smalt bord att det helt enkelt inte gick att ha dem mitt emot varandra. Så det får fungera som bordsduk tills vidare!

  Ha en fin kväll!
  Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack! :) Det problematiska (eller i ditt fall kanske positiva, hehe!) med tabletterna är att dom krymper lite i tvätten. Kanske du borde testa tvätta dom? :) Tack detsamma!

   Radera