tisdag 27 augusti 2013

TankarI och med att söndagen var så fin åkte vi med båt in till stan (för mig är stan fortfarande Helsingfors inte Borgå, månne det någonsin kommer att ändras?) med familjen. Vi besökte bl.a. Skiffer och avnjöt en god lunch och allmänt bara körde runt och njöt av det otroligt fina vädret. 

Vi fick även min lillebror med oss vilket var det bästa med hela resan, i varje fall om ni frågar Li. Det finns ett speciellt samband dem emellan, en relation som är varm och kärleksfull men samtidigt så kravlös. Det är som om dom har ett alldeles eget språk som bara de två förstår. Jag blir helt varm inuti när jag iaktar dom tillsammans och hoppas att jag också någon dag får möjligheten att vara en viktig person i mina syskons barns liv, om dom blir välsignade med några, vill säga. Men samtidigt blir jag lite vemodig när jag än en gång inser faktiskt hur viktiga och kära personer mina syskon är för mig, för att det är ju något jag så innerligt hoppas att Li också ska få uppleva nån dag. Kärleken som bara fördjupas ju äldre vi blir, tacksamheten, känslan av samhörighet och tryggheten som fyller mig när jag ser på mina syskon. Att dom finns där. Villkorslöst. I vått och torrt, oavsett. En del av mig. Av mitt hjärta. Det vill jag ge åt Li. Nån vacker dag. Hoppeligen.

Såna tankar denna tisdag.

Hoppas ni fått en bra start på veckan!         

4 kommentarer:

 1. Jag hoppas innerligt av hela mitt hjärta att det blir så att Li får en lille bror/syster!! Vet inte hur de känns att ha syskon , de är tyvärr bara nåt jag kan drömma om! Men hoppas att mina egna pojkar upplever varandra presic som du beskrev dina syskon i ditt inlägg!! Kram på dej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för din kommentar, dina ord värmer mitt hjärta! Kram!

   Radera
 2. Vad vackert skrivet! <3 Jag hoppas även att din önskan går i uppfyllelse.
  Kram Sofia

  SvaraRadera