torsdag 13 februari 2014

CherryUrsprungligen hade jag tänkt mig en magnoliakvist i den stora flaskan på golvet, men när jag fick veta att en gren kostar runt 50€ lät jag bli. Helt sjukt egentligen, framförallt när den enbart blommar i några enstaka dagar... Men med mig hem hämtade jag körsbärsträdkvistar så vi får njuta av dom istället. 

Imorgon är det ju vändag och jag måste säga att jag gillar konceptet. Vändag, inte alla hjärtans dag, mind you. Alla hjärtans dag känns så påtvingat och cheesy på något sätt, men att istället fira alla sina nära och kära är ju bara härligt. Mitt minsta hjärta, som för övrigt har det största hjärtat av alla jag känner, som är så otroligt omtänksam och genomgod fastän hon först nyss fyllt 5 år, ska jag bjuda på bio imorgon för att se Risto Räppääjä. Hon har talat om den filmen ända sedan hon såg trailern för ca. en månad sedan och imorgon tänkte jag överraska henne med det. Kan tänka mig att vi har en mycket ivrig flicka i huset imorgon!

Men nu önskar jag er alla en fin torsdag!

2 kommentarer:

  1. Glad vändag till dig med! Den blomman alltså...det finns hopp. Våren är påväg <3

    SvaraRadera
  2. Va? Är de på riktigt sådär dyra, 50e? Vansinne. Äsch, jag hade också spetsat mig på att gå och köpa en kvist eler två av magnolia här nån dag, men nu får jag ju tänka om. En persikokvist skulle också vara fint - eller körsbär, tack för tipset!

    SvaraRadera