tisdag 6 maj 2014

På sistone

Hej på er! Hade ni en trevlig första maj? Vädermässigt hade inte vi i alla fall någon extra tur, men annars var det lyckat på alla sätt. Li såg peruker på Lidl innan vappen och insisterade att samtliga familjemedlemmar skulle ha var sin på sig på första maj. Hon valde ut dom såklart och blev själv en svarthårig rockare, jag fick bli en blondin med kort hår och pappan i familjen blev en sjörövare med dreadlocks. Hon var mycket ivrig när våra gäster skulle anlända för att hon var bergsäker på att ingen skulle känna igen oss! Hahaha, den älsklingen! Vi gräddade munkar så att det hade räckt åt en hel armé och besökte vapptorget i Borgå där Li köpte bl.a. årets första ärter. Att vi dessutom hade fredagen ledig betydde ju att vi hade ett rejält förlängt veckoslut som faktiskt kändes som riktig semester. Vi tillbringade en stor del av veckoslutet ute i trädgården, även om vädret var ganska kallt. Vi fick upp bl.a. ett stöd för björnbären och en ordentlig gunga har äntligen fått plats i trädgården. 

Återigen är det ny vecka med endast 3 arbetsdagar kvar till veckoslut. Tiden går verkligen fort känns det som. Här ovan ser ni helt random bilder som jag hittade på min mobil, den randiga koftan och halsduken stickade jag för en tid sedan åt Li medan jag för tillfället håller på att sticka en kofta åt mig själv. Jag kan berätta för er att det om något är tidskrävande och stundvis tråhååååkigt. Som tur har jag bara en bråkdel kvar. I samma veva började jag även med Les Miserables så ni kan tänka er att jag har ganska fullt upp just nu. Därav alltså brist på några "riktiga" bilder, dessa får duga i dag.

De lustiga och tokfina mustasch-burkarna hittade jag förresten på Tiger. Vi avnjöt hemmagjord mjöd ur dom på första maj. Alltså hur häftiga!?

Men nu hörni, nu måste jag fortsätta jobba. Ha en fin tisdag allihopa!

2 kommentarer: