lördag 26 oktober 2013

Here again


Hej på er! Vart försvinner veckorna allvarligt?? Igen är det lördag och jag har helt oförskämt försummat bloggen IGEN! Förlåt. Tycker ni också att tiden går lite extra fort just nu? Vi har ganska mycket program under veckorna och dessutom har jag för tillfället igen sjunkit i bokträsket. Under veckan har jag läst över 2000 sidor, så då vet man vad all min överlops tid har gått åt...Men hädanefter ska jag ta ett stadigt tag om kameran och börja fotografera igen för att leverera innehåll även till bloggen igen. Trevligt att ni är här oavsett!
 
Idag ska vi in till stan bara för att och njuta av att det är veckoslut! Hoppas ni har det bra!

6 kommentarer:

 1. Ensamma mamman2013-10-26 20:59

  Jag ser alltid fram emot dina inlägg, dom är så mysiga. Men förstår helt det där med att veckorna bara rinner iväg utan att man hinner blogga. Lider själv av samma sak. Vad är det du läser förresten? Trevlig lördagskväll! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jag läste Fifty Shades trilogin som jag hittade på loppis för 2 euro, och sen läste jag Paganinikontraktet av Kepler. :) Ha ett skönt veckoslut!

   Radera
 2. 2000 sidor! jajks!! Vad har du läst? Nåt att rekommendera? Var du på bokmässan? Ha en fin vecka :)
  Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, när jag kommer igång så hejdar inget mig! Jag läste Fifty Shades trilogin och så Keplers Paganinikontraktet. Keplers böcker har jag tyckt massor om och Fifty Shades var faktiskt helt okej, ingen höjdare språkmässigt men nog helt underhållande. Nä, var inte på bokmässan. Du då? Ha ett skönt veckoslut!

   Radera
 3. Jo jag var en sväng via bokmässan men köpte bara barnböcker..Har Fifty i hyllan o väntar. Skall ta o söka fram receptet på den gudomliga choko kakan som du hade här på bloggen. Tänkte baka den till farsdag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Good choice, den kakan är helt heavenly! :) Hoppas den lyckades!

   Radera