onsdag 1 januari 2014

God fortsättning!
Första dagen på året 2014, hur har ni tillbringat den? Vi började med att sova till kl. 11 hela familjen, mycket uppskattat av alla i familjen! Vi har bl.a. latat oss i soffan, hämtat nepalsk mat från Pokhara (helt bäst här i Borgå!) och tittat på filmer. Otroligt skönt! Och jag har fotat runt här hemma, på bilderna ovan ser ni favorit reafyndet, ljusslingan av märket Mirma & Morr från Hemtex. Jag har redan en längre tid beundrat  den härliga serien och framförallt ljusslingan, så nu när den var -70% slog jag till. En viss prinsessa i familjen har varit överlycklig kan jag berätta!

Nu ska jag flytta mig tillbaka till köket för att äta resten av såsen med lite naan-bröd. Mums! Hoppas ni också haft en skön dag allihopa!

2 kommentarer:

  1. Vi började också det nya året med att sova ut ordentligt - till 12, kan inte själv förstå ännu heller hur det gick till! :D Men sen har vi varit krassliga hela högen, var idag med L till läkaren som konstaterade öroninflamation. Tur att det är ledigt ännu några dagar innan vardagsrumban sätter igång igen. Ha det skönt och god fortsättning åt er också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj nej, hoppas hon kryar på sig snart!! Jo, helt crazy, måste nog typ nypa mig när jag vaknade för att kolla ifall jag ändå bara drömde, hihi! Men guuuud så skönt!!

      Radera