onsdag 8 januari 2014

Testing testing


Hej på er! Känns konstigt att det redan är onsdag idag, bara två arbetsdagar kvar tills veckoslut. Inte att jag klagar, nej verkligen inte, tvärtom, jag välkomnar den med öppna armar! 

Hur är det med er? Har ni redan börjat jobba/kommit igång med vardagsrutiner igen efter jullovet? Vi har börjat följa med en ny serie, White Collar, har ni sett på den? Vi har under några dagar kollat igenom hela första säsongen! Tur att vi har 4 säsonger kvar, den är sååå bra! Finns det nån serie som ni är besatta av just nu?

Jag fick till födelsedagspresent en ny kamera och håller för tillfället på att lära mig hur man använder den. Spännande men ganska svårt när man blivit van vid den gamla och när den nya dessutom är av ett helt annat märke osv. Kan berätta mer om den när jag lärt mig lite mer. Bild på olivträdet har jag tagit med den nya kameran och använt mig av manuella inställningar och testat mig fram. Bilden ser ganska suddig ut, men på något sätt tycker jag att den blev ganska fin. Olivträdet har verkligen vuxit massor sen förra vintern då den fällde alla sina löv. Hoppas dom inte alla faller i år!

Men nu ska jag jobba och sen styra hemåt. Hoppas ni har en fin onsdag!

2 kommentarer:

 1. Ensamma mamman2014-01-10 15:10

  Här är vardagen i full gång! :) Jag försöker för första gången övervintra ett olivträd. Har det i mina barns faffas garage vid ett fönster. Borde inte bli under noll grader där, men vi får se. Hur har du övervintrat ditt? Roligt att det växer förresten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad spännande! Hoppas ditt olivträd överlever vintern, omständigheterna verkar iaf synnerligen lämpliga! Jag har haft olivträdet ute tills slutet av november och sen flyttade jag in den i vardagsrummet vid ett stort fönster där den nu har stått sen dess. Förra vintern övervintrade den på samma ställe men vi får se, man vet aldrig med olivräd!! :)

   Radera