torsdag 19 juni 2014

100% hand madeHej på er! Visst går tiden fort? En vecka i sänder känns det som. Li och maken började sommarlovet i dag och jag har 5 arbetsdagar kvar tills även jag blir ledig, känns helt otroligt faktiskt! Just var det ju maj!! Vi har planerat att vi skulle åka till Sverige, göra en liknande resa som för några år sedan då vi bl.a. besökte Astrid Lindgrens Värld och Kolmården. Jag ser massor fram emot resan och har en känsla av att Li kommer att få så mycket mer ut av resan nu när hon är såpass stor.

Men alltså midsommarafton imorgon, är vi faktiskt där redan?? Vi har i alla fall haft ovanligt kallt väder på sistone, en morgon förra veckan vaknade jag och tänkte svimma när jag tittade på termometern, 4 grader!! Vilket sommarväder, eller hur? Hoppas verkligen på varmare väder så småningom!

Syrenen blommar ute och basilikan börjar vara stor nog för att kunna planteras i växthuset inom kort. Björnbärkvistarna är fyllda med knoppar, för att inte tala om alla knoppar som inom några veckor kommer att slå ut på mina pionbuskar. Och rosorna! Can't wait! Ska ta och fotografera trädgården någon solig dag så får även ni se hur vi har det.

Men nu önskar jag er alla en härlig midsommar, may the weather be with you!

1 kommentar:

  1. Helou! Här är så tyst, har du inget skoj i trädgården du kan visa upp till exempel? :)

    SvaraRadera