söndag 13 januari 2013

Längesen

 
Jag har fortfarande samma problem med blogger och tycker för tillfället att en vol 2 av förra året bara inte går att fixa just nu. Maken har haft hög feber hela veckoslutet och idag har vi tillbringat en stor del av dagen hos läkaren. Väntar bara på att samma bobba ska hitta till Li och mig...
 
Jag har inte så mycket att komma med förutom bild på det sista som påminner om julen hos oss, amaryllisarna som slått ut och som jag satt i en vas.
 
Det som jag däremot måste få tipsa om är ett radiprogram! Radio Aallon akustinen på söndagar från kl. 8-12. Älskar't! Måste medge att jag väntar på programmet hela veckoslutet, älskar akustiska versioner av sånger och att få lyssna på dem i 4 timmar i sträck får mig så upprymd! Testa!
 
Nu ska vi spela Afrikas Stjärna (again...), hoppas ni haft ett skönt veckoslut! Försöker ta itu med vol 2 nästa vecka...

2 kommentarer:

  1. Tack tack tack Hemmamami! Har tänkt, skriva detta hur länge som helst och NU äntligen kommenterar jag på hur fin blogg du har! Tusen tack och kram. Ha en skön vår.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack Nora! Dina ord värmer verkligen mitt hjärta! Ha en skön vår du också!

      Radera