lördag 6 april 2013

Berätta vem ni är, snälla.


Hej på er! Är ni där ännu? Jag måste medge att jag totalt glömt bort bloggen den senaste veckan. Plötsligt imorse kom jag på att herregud, jag har ju faktiskt en blogg! Vem är det som läser den här bloggen nuförtiden? Oh do tell!
 
Jag har haft ett och annat projekt på gång på sistone, bl.a. hittade jag en gammal hylla på loppis som jag försöker piffa upp, och även annat inredningsrelaterat. Samt några odlingsprojekt. Men nu ska vi iväg till stan och njuta av att det är lördag och solen skiner! Ha en fin lördag!

17 kommentarer:

 1. Ja, jag är här åtminstone, alltid då du postat nåt nytt! :)

  /Linda aka Snigulis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Söta Schniguli, dig kan man lita på! :) Och samma här, alltså där. hm...you know what I mean!

   Radera
 2. Svar
  1. Yay, er två kan man nog lita på! :) Kiva att du är här!

   Radera
 3. Hej,
  jag läser nu som då men har väl aldrig kommenterat. Bor också i Borgå därför brukar jag kolla in. Lite konstigt kanske... ha det bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad roligt att du läser och att du kommenterat. Välkommen bara!

   Radera
 4. Hej,
  jag läser nu som då men har väl aldrig kommenterat. Bor också i Borgå därför brukar jag kolla in. Lite konstigt kanske... ha det bra.

  SvaraRadera
 5. Kollar din blogg varje dag nog, mest för att jag tycker om att läsa om er vardag, inredningen osv...;) Har själv barn i åldern mellan "snart skall födas" till 6 år och tycker därför om läsa bloggar där personerna har barn i samma ålder! Dessutom är du lik mig, mycket trädgård och projekt på gångs ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen vad roligt att du följer med! Välkommen! Alltid mycket intressant att få veta mera om er som hälsar på här! :)

   Radera
 6. Tittar in lite då och då. Är en föredetta Borgå-bo men bor för tillfället i Pargas. Skriver själv blogg, så om du vill veta mer får du titta in till mej :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiva att du kommenterat! Måste absolut ta och göra det! :)

   Radera
 7. Jag brukar läsa några gånger i veckan, jag har själv 2 barn i åldern 1,5 och 3 år. Jag gillar dina vackra bilder och inredningen :) Vackert är roligt att titta på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jätteroligt att du följer med! :) Och tusen tack!

   Radera
 8. Jag brukar titta in nästan varje dag sku jag säga. Har sällan kommenterat, men alltid nu o då, på sistone ammar jag oftast medadn jag läser så det är svårt att ommentera med en hand. Är nybliven mamma, esbobo. Gillar din stil, dina foton o inredningen, samt recepten! Chokokakan va gudomlig!!

  Keep it up!

  Hälsn.
  Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara! Så kiva att du följer med! :) Och stort grattis!! Så kiva att du också diggade chokokakan, yay!! Uppskattar verkligen din kommentar, tack!

   Radera
 9. Jag kikar in ett par gånger i veckan, alltid roligt att beundra dina fina bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kiva att du också är här! Och tusen tack! :)

   Radera